Reklama

Pro
9
2017
Nezařazené

Jennifer Aspen – Scientologie Herci a herečky, kdo je členem Scientologické církve

Jennifer Aspen se narodila v Richmondu ve Virginii ve Spojených státech Amerických. Jennifer má sestru, Julii. Aspen je absolventkou UCLA s BA v divadle.

Jennifer Aspen - Scientologie Herci a herečky, kdo je členem Scientologické církve

Jennifer Aspen – Scientologie Herci a herečky, kdo je členem Scientologické církve

Jennifer Aspen se provdala za Davida O’Donnella. Manželé adpotovali dceru Charlottu Sofii jen tři dny poté, co se narodila, (narozena 10. června 2012).

Americká herečka Jennifer Aspen účinovala v dramatu Darren Star „GCB“ (Good Christian Belles), které se vysílalo na americké televizní stanici ABC. Drama vypráví příběh o rozvedené matce dvou dětí, která se vrací do bohaté čtvrti v Dallasu, ale zjistí, že idylický rodinný život v Texasu je jen fasádou pro klepy a podvody.

Jennifer Aspen americká herečka - Scientologie herci a herečky

Jennifer Aspen americká herečka – Scientologie herci a herečky

Herečka Jennnifer Aspen zazářila při ztvárnění postavy Sharon Peacham, bývalá královna krásy, která byla vysněným cílem všech chlapců a které záviděli všechny dívky na střední škole. Nicméně, po tom, co byla byla její účast v soutěži sabotována, jí slečna Teen Dallasova dala korunku, ale věci dále nebyly nikdy opravdu stejné, ale vše se jen zhoršilo. V televizním pořadu hráli spolu s Jennifer Aspen i Kristen Chenoweth, Leslie Bibbová a Annie Pottsová.

Jennifer Aspen americká herečka - Scientologie herci a herečky

Jennifer Aspen americká herečka – Scientologie herci a herečky

Jennifer Aspen se poprvé objevila jako „Daphne“ ve populární drama FOX „Party of Five“. V poslední době se objevila v opakující se roli v úspěšném hitovém seriálu „Glee“ od Americké televize Fox a získala cenu SAG za její práci na televizních pořadech.

Jennifer Aspen pravidelně vystupovala v pořadech vysílaných na Amerických televizních stanicích: ABC „Bob Patterson,“ USA „Claude je Crib,“ NBC je „Pojď k Papa,“ a proti Rodney Carrington na ABC komedii „Rodney“. Jennifer Aspen také vystupovala v Amerických seriálech, včetně seriálu „Přátelé“, „The Closer“, „CSI“, „Private Practice“ a další.

Jennifer má titul BA v UCLA School of Theater, Film a Television. Žije v Los Angeles se svým manželem, třemi kočkami a dvěma psy. Jennifer Aspen je členem Scientologické církve.

Filmografie Jennnifer Aspen
Holiday Breakup (2016)
His Secret Family (2015)
Damaged Goods (2014)
Nowhere Girl (2014)
At the Devil’s Door (2014)
The Wrong Woman (2013)
Untitled Tad Quill Project (2013)
Girl Vs. Monster (2012)
Melon (short) (2010)
Unanswered Prayers (2010)
Family Man (2008)
Struck (short) (2008)
Mr. Woodcock (2007)
The Frolic (short) (2007)
Welcome to the Jungle Gym (2006)
Guy in Row Five (2005)
The Ranch (2004)
L.A. Twister (2004)
Vanilla Sky (2001)
See Jane Run (2001)
Some Common Things That Happen to Corpses (2000)
Screwed: A Hollywood Bedtime Story (1998)
The Others (1997)
Changing Habits (1997)
The Secret She Carried (1996)
A Very Brady Sequel (1996)
Sometimes They Come Back… Again (1996)
TelevisionEdit
Scream Queens (2015)
Devious Maids (2015)
Two and a Half Men (2013)
Franklin & Bash (2013)
GCB (2012)
Harry’s Law (2012)
Private Practice (2011)
Handsome Sportz Klub (2011)
$#*! My Dad Says (2011)
Paul the Male Matchmaker (2011)
CSI: Crime Scene Investigation (2002-2010)
Supernatural (2010)
Glee (2009)
Rodney (2004-2008)
Eli Stone (2008)
Criminal Minds (2008)
The Closer (2007)
Boston Legal (2007)
Shark (2007)
Grey’s Anatomy (2006)
Come to Papa (2004)
Line of Fire (2003)
Karen Sisco (2003)
The Lyon’s Den (2003)
The Agency (2003)
Friends (2003)
The King of Queens (2002)
The Court (2002)
Will & Grace (2002)
Bob Patterson (2001)
FreakyLinks (2000)
Party of Five (1998-2000)
Venus on the Hard Drive (1998)
House Rules (1998)
The Pretender (1998)
Alright Already (1997)
Claude’s Crib (1997)
NYPD Blue (1997)
Chicago Hope (1996)
Living Single (1996)
Brotherly Love (1996)
Weird Science (1995-1996)
In the House (1996)
New York Daze (1995)
Step by Step (1995)
Married with Children (1995)
Beverly Hills, 90210 (1995)
Hope & Gloria (1995)


Comments are closed.

Publikovaných PR článků: 11691

Chcete zde inzerovat?

Máte zájem o inzerci na tomto webu?
Kontaktujte mě na zlak@seznam.cz

Přihlásit se

Archiv